Gekwalificeerde monteurs

A3 Cars is een professionele garage in Westerhoven, waar alleen gekwalificeerde monteurs werkzaam zijn. Zo hebben de monteurs van A3 Cars niet alleen de benodigde opleiding om werkzaam te mogen zijn in het vakgebied, maar hebben zij ook alle kennis, vaardigheden en ervaring om uw auto op de beste manier te controleren, te onderhouden of te repareren. Brengt u uw auto bijvoorbeeld naar A3 Cars voor een bandenreparatie of een Algemene Periodieke Keuring*? Dan weet u zeker dat uw auto onder handen wordt genomen door gekwalificeerde monteurs die weten  wat er met uw voertuig moet gebeuren en de geplande werkzaamheden op de beste manier uitvoeren.

Het belang van gekwalificeerde monteurs
Wie zo lang mogelijk gebruik wil maken van zijn of haar dierbare auto, dient het betreffende voertuig alleen te laten controleren, onderhouden en repareren door gekwalificeerde monteurs. Gaan er amateuristische monteurs aan uw voertuig werken, dan loopt u namelijk het risico dat uw voertuig niet op de juiste manier gecontroleerd, onderhouden of gerepareerd wordt. Het gevolg is dat sluimerende defecten niet worden opgemerkt, bepaalde onderhoudswerkzaamheden voor niets worden uitgevoerd en bepaalde defecten aan uw voertuig niet op de juiste manier worden verholpen, waardoor u als autobezitter uiteindelijk nog verder van huis bent. Wilt u dat uw auto direct op de juiste manier gecontroleerd, onderhouden of gerepareerd wordt voor het beste resultaat, dan wordt aangeraden om uw auto in handen te geven aan de professionals van A3 Cars.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent
Wij vinden het erg belangrijk dat u voor honderd procent tevreden bent met de werkzaamheden die aan uw auto worden verricht. Daarom zijn onze gekwalificeerde monteurs pas tevreden met de verleende dienstverlening als u dit ook bent en wordt uw controle, onderhoudsbeurt of reparatie pas afgehandeld als beide partijen met tevredenheid terugkijken op de uitgevoerde werkzaamheden. Geen onprofessioneel uitgevoerde klussen, onafgemaakte projecten of afgeraffelde werkzaamheden dus, maar de beste dienstverlening van de beste gekwalificeerde monteurs op de markt.