Onderhoud

Als u zo lang mogelijk gebruik wil maken van uw auto, dient u uw voertuig goed te onderhouden. Door uw auto goed en regelmatig te laten onderhouden door een professional, voorkomt u namelijk dat u te maken krijgt met vervelende defecten. Dit komt omdat bepaalde slijtages of defecten tijdens het controleren en onderhouden van uw auto al aangetoond kunnen worden, waardoor zaken als mogelijke pech onderweg en de bijbehorende dure reparaties van deze autopech voorkomen kunnen worden. Bent u op zoek naar een professionele partner voor het onderhoud van uw auto? Dan kunt u bij A3 Cars terecht voor een volledige onderhoudsbeurt van uw voertuig.

Een onderhoudsbeurt van A3 Cars
Als u uw auto bij A3 Cars brengt voor onderhoud, kijken de vakbekwame medewerkers van A3 Cars naar de diverse onderdelen van uw auto. Zo wordt er gekeken of de banden nog een goed profiel hebben, maar ook of uw airco nog naar behoren werkt en of uw uitlaat nog goed functioneert. In feite wordt uw gehele auto van binnen en van buiten onderzocht, zodat mogelijke slijtages en defecten aan het voertuig direct ontdekt kunnen worden. Wordt er niets ontdekt, dan kunt u uw auto weer gewoon mee naar huis nemen en dient u alleen de kosten te betalen voor de controle van uw voertuig. Wordt er wel een slijtage of defect ontdekt, dan wordt uw auto direct onder handen genomen om dit probleem op te lossen. Uiteraard wordt er eerst met u gecommuniceerd wat het ontdekte defect is, zodat u kan beslissen of er een vakkundige reparatie dient te volgen of niet.

A3 Cars: alleen gekwalificeerde monteurs
Bij A3 Cars in Westerhoven werken alleen gekwalificeerde monteurs. Dit zijn monteurs die niet alleen alle kennis en vaardigheden in huis hebben om uw auto op de juiste manier te controleren, te onderhouden en te repareren, maar bovendien de nodige ervaring hebben om specifieke slijtages en defecten bijtijds op te merken en direct te verhelpen. Brengt u uw auto naar A3 Cars voor nauwkeurig onderhoud, dan weet u zeker dat uw auto goed wordt nagekeken en dat zaken als autopech en hoge reparatiekosten u bespaard blijven.