Occasions

Als u een nieuwe auto aan wil schaffen, kunt u uiteraard kiezen voor een gloednieuw model uit de catalogus van een topmerk. Echter, als u een gloednieuwe auto aanschaft, krijgt u vaak te maken met torenhoge prijzen en veel administratieve rompslomp. Wilt u de beste auto aanschaffen voor een wat meer schappelijke prijs? Kies dan voor de aanschaf van een occasion bij A3 Cars en u profiteert van de beste kwaliteit, voor de beste prijs.

De voordelen van occasions
Occasions zijn tweedehands auto’s die te koop staan en waarvoor al eerder een kentekenbewijs is afgegeven aan een eerdere eigenaar. Kijkt u bij het aanschaffen van een auto naar tweedehands voertuigen in plaats van gloednieuwe auto’s, dan profiteert u van drie belangrijke voordelen.

Het eerste en belangrijkste voordeel van occasions is het feit dat deze auto’s een lagere aanschafprijs hebben dan nieuwe auto’s. Dit komt omdat de auto al gebruikt is, maar vaak merkt u hier niets van als u in de auto rijdt. Een ander voordeel van het aanschaffen van een occasion, is het feit dat u voor hetzelfde budget in een hogere klasse kan kijken bij het aanschaffen van een auto. Kiest u een nieuwe auto, dan moet u voor een lagere klasse al meer betalen en kunt u dus vaak geen duurdere modellen kopen. Bij een occasion is dit niet het geval, omdat de prijs van deze auto simpelweg lager is. Tot slot profiteert u van een kortere levertijd en minder administratieve rompslomp, waardoor u geen stress ervaart bij de aanschaf van een auto.

De occasions van A3 Cars
A3 Cars heeft een groot aanbod van diverse tweedehands auto’s. Deze occasions worden verkocht in diverse prijsklassen, zodat iedereen die op zoek is naar een auto een geschikt model kan vinden. Op deze pagina kunt u een kijkje nemen in het aanbod occasions die A3 Cars op dit moment heeft. Ziet u een auto die u wel aanspreekt? Neem dan vrijblijvend contact op met A3 Cars of breng een bezoekje aan ons verkooppunt. Heeft u eenmaal een geschikte occasion gevonden, dan kunt u tevens bij A3 Cars terecht voor de APK* van dit voertuig.